Colin Morgan and My Best partner-in-crime :)

ASSALAMUALAIKUM

Hari ini aku nak story mory sikt dekat readers tentang seorang sahabat aku nie . Dia sedih sebab tak post  entry tentang dia kann ? Dan aku dah janji nak post , so aku kena post jugaklah by hook or by crook "D Naa . . The given name is Siti Nurhafizah binti Zuikafly . She's 18-teen this year and she's my partner-in-crime :D Dia ialah seorang pembekal novel-novel english di kelas . Haha ! But , apa kaitan dia dengan Colin Morgan ? Well , dia peminat Colin Morgan . . . As we can say in broken English , she's a Merlinian . *Naa , kalau dia baca nie nanti confirm dia nafikan sudah sudah . 


transformkann jadi -- ' 


Haha :D Tak banyak aku nak cerita dekat sini actually sebab tahap kemalasan aku sudah mencapai tahap berbahaya . I've nothing to spill out here , so I made this :

She's the one .

She's the one that care about me
like no one ever cared .
She's the one that loves me
like no one ever loved .
She's the one that would lean a shoulder 
when nobody doesn't seem to . 

She's the one that made my day complete
when I feel empty deep in myself .
She's the one that keep sharing the best lyrics 
when I lose my strength .
She's the one that keep moving on
when I suddenly stop .

She's the one that would be in the lyrics 
that I sing the most .
She's the one that would be in the videos 
that I watch the most .
She's the one that would be part of the musics
that I hear the most .

She doesn't even need to know that ,
She's the one .

Sorry for broken English :D Dah lama tinggal sekolah lepas SPM , memang English aku berhabuk bersawang habis - habisan kann ? --"

Assalamualaikum .
Muchas Gracias .
Ti amo .
ILoveYou :D 
XOXO .


6 comments:

Anonymous said...

alohh,, sweetnye u nih..hahaha! ~miaskeleton

Najwa said...

Alaa . Ida ") Well . simple thingy that make your heart at full blast memang kepakaran aku :)

Anonymous said...

oh my oh my...i am indeed a Merlinian..am not gonna deny that..

huuu..thanks so much awa!! hakhak..ni buat aku syg ang lebih ni...hohohoho

Najwa said...

sayang hang jugak :D I love you to the Mars and back :) Haha .

Siti said...

untunglah ada pembekal haha.. :)

Najwa said...

Pembekal apakah ? :D Haha