sedihnyee !!

assalamualaikum semua , sidang hadirin para blogger !! hari ini aku nak merapu sikit2 , sebelum esok, adak h.a.k. (hari anugerah kecemerlangan) .. uwahh , gerun si0tt !! tapa2 , hri ini aku nak cter bnda yg aku pling sdeh2 kan T_____T  http://www.emocutez.com korangg tahu tak apa itu TENSION ? ia adalah gbungan perkataan
TERTEKAN + KESION = TENSION   

1. AKU TAK DAPAT HABISKAN MEMBACA KARYA HILAL AYSRAF SINERGI 
korang2 , nak tg0k cover dpan dya takk ?? nie hah . . uiks !! jap2 , nak upload kasi korang yg ttw sja tgokk ! (mcm aku ja yg ttw T__T)


nie dya .. kat atas nie .. nak thu knapa aku tak boleh baca / habiskan PEMBACAAN aku ? sbb aku baca karya dya semua ONLINE , jadi apabila kata-kata ini dikeluarkan :-

ps: Apa berita duka bersulam sukanya? Jadi firstly, duka citanya, saya nak maklumkan bahawa cerita Sinergi yang akan disiarkan secara online di Langit Ilahi hanya setakat ini sahaja. Ada sebab-sebab tertentu kenapa sampai setakat ini sahaja. Untuk menghabiskan perjalanan pembacaan anda terhadap Sinergi, tunggulah Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010, yakni pada tahun depan, sekitar pertengahan tahun(lama tu…). Apa yang bersulam sukanya? Aha… bila Sinergi tiada, maka slot ini akan digantikan pula dengan cerita Remaja Mulia, satu lagi karya saya yang terbaru….. Akan bermula minggu hadapan. So, nantikan ya…

hati aku dah WUARGHH !! aku tahu larh aku agak ketinggalan dlm beli membeli buku nie , sbb aku sebuk and as well as my parents . xley nak gi siar-siar dekatt popular sanagt . bila dah dikemukan cam gitu , aku dah meleleh air jiwa nie . dahlah tgah klimaks . sampai bab 5 ja !! kalau korang nak tg0k blog dya , klik ja  langitilahi.com kat situ korang boleh acess macam2 pasal karya Hilal Asyraf nie , tpi direct link utk "post under SINERGI" adalah ms.langitilahi.com yang mana aku higlightkan kuning ! tapi kalau korang nak try2 bukak yang aku highlight HIJAU , dipersilakan jugak . :-) tiada yang menghalang ! tapii aku mseh sesedih pungguk yang rindukan bulannya !! ada satu lgi picture novel nie , siap dgan tuan penulis punya gambar lagi ;-!  



2. AKU TAK DAPAT NAK SAVE SCM MUSIC PLAYER
akuu penat2 nak buboh lagu dlm bl0g aku , guna SCM MUSIC PLAYER , sebab boleh save bnyyakk lagu ;-) tpi yng sedihnyaa ., T___T , dya suruh save dkat ;-

design --> Edit HTML -->  {using Ctrl + F} post GIVEN CODE under < body > tag !! 

yang aku tension nieh , dah sepuluh abad akuuw mncari tu , smpay beberapa kli EXPAND WIDGET , tak jgak ketemu !! masa sih . .http://www.emocutez.com  geramm nya !! tapa2 , dalam karya SINERGI ada ckap , pesan Rasulullah s.a.w. "Janganlah kamu marah" apabila sahabat tanya , dan Rasullullah s.a.w. jwab bnda yung sama tiga kali . jadi !! ( sabar ) ;-))))) nak tgok mcm mna rupa SCM music player ?? lets check-it-out 


inilah dia , nanti ia akan brada wheareas at top or bottom of your blog !! ;_0 

ada mcm2 pilihan actually 
okeylah utk hari inmi !! sja mencoret rsa sbnarnya ;-) 

yang benar ,
redha ALLAH,
yang palsu,
redha manusia,
jadi , pilihlah antara satu ;-)


2 comments:

Bidadari Besi said...

u can borrow mine. i dont mind lending it to you. but you need to wait for a little longer as someone else are reading it=)

sayakawanBIDADARIBESI said...

well , thank you !! saya tg0k bnyak sungguhh orng pegang buku tuh kat skolah ;;-)) nmpaknya , HILAL ASYRAF sdah brjya sebarkn dakwah melalui buku2 and karya2nya ;-) kita ? bila lgi ...
eh , account awak dah boleh gna ?