14 Februari tuu :)

Assalamualaikum sahabat sekalian . Hari ini baru 13 Februari 2012 . Aku tau semua mesty tahu esok hari apaa ? 

Valentine`s Day !

Alahaiii ... 'sweetnyaa' <-- geli laa

'HABISLAH' <-- sebab apa aku tulis macam tuu ? Alaa macam laa korang tak tahu --" Kalau ada sambuatan HARI KEKASIH tuu , for sure mesty adaa ;

-bunyi mercun debumm-debamm depan rumah akuu . sakit telingaa kott 
-pakat-pakat la para facebookers melayan profile diorang . update status laa katakan
-aduss ! ada pulak nanti gerai bunya dengan cokolat bersepah tepi jaln. silap-silap kedai runcit pun boleh tukar jadi kedai bungaa ! Chesers kott .

Yup ! Aku memang suka cokolat . Tapi bunga dengan Siti Najwa bagai langit dengan bumi ! Well , hello kalau nak sambut hari kekasih tuu , bagi aku hanya pada 12 Rabiul Awal laa. korang silap tarikh nehhh .

Aduss . Tapi aku rasa Malaysia sekarang dah ada kesedaran kott . 
KITA TAK BOLEH SAMBUT VALENTINE LAA . 

Kayyy ? Faham takkkk ?