#4 "SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!"

ASSALAMUALAIKUM




Ini segmen kedua dengan sebab yang sama :) NAK NAIKKAN FOLLOWERS . Batak kann ? Peduli apa orang cakap :P Wekk wekk . Hahah . Senang saja nak join segmen ini . Syarat - syarat dia ialah :


1. Follow blog penganjur *of course lah kan , takkan nak follow blog orang lain pulak kan ?

2. Like Fanpage Blog penganjur *Ehmm , pastikan korang online Fb , and then terus saja click 'Like' then , tadaaaa , second syarat , checked ! 

3. Buat entri tajuk sebijik sejibik macam dekat atas *yang aku tengah buat sekarang neyy la :)

4. Copy Paste Banner dekat atas letak dalam entry korang . *taktahu , Highlight Banner - tekan Ctrl + C - tekan Ctrl + V . Dah siaaap -.- . 

5 . Hantarkan 'Link Segmen' ke ruangan comment blog penganjur , bukan blog korang eah ? *taktahu ? dah habis merapu dalam entry , click 'Publish' , then click 'View' . Lepas dah loading bagai , copy lah link dekat atas tue tau :) 

And bak kata penganjur , segmen ini akan tamat pada 
31 Disember 2013 

So , jangan lupa join tau . Boleh follower korang naik . Lepas itu boleh blogwalking blog orang . Dan diingatkan , ini bukan GA ( Give Away ) . Ini adalah Segmen , so tiada hadiah disediakan . Wahaaaaa , apa aku merepek ini --" Hahah . Kalau korang tau segmen ini dari blog aku sila kredit kepada aku .



21 comments:

NurulFHMT ◕‿◕ said...

suka baca entri "merapu" awak ni..hahaha..good job! :P

thanks ye sudi join segmen ni :)
btw,nanti kalau boleh letak follower widget ye senang nak follow,kalau letak button follow kat atas tu,kalau dah follow pun,kena follow balik.

jom bw para peserta! :D

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

PUTRI INTAN said...

hye hye hye ..
datang singgah sini dari segmen yang sama ..

nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

btw done follow awak :)

Najwa said...

@NurulFHMT ◕‿◕

kita memang suka sangat merapu :) Haha . Okay , saya letak follower widget eah :)

Najwa said...

@PUTRI INTAN

:) Comel jea awak . Saya dah follow back awak :)

Nory Zoulkefle said...

salam kenal..

dari segmen yg sama...

jom singgah sini plak..http://noryzoulkefle.blogspot.com/

Najwa said...

@Nory Zoulkefle

thanks awak :)

farah syamimi said...

saya datang dari segmen yang sama :)

saya juga ada buat segmen. Jom join segmen saya

http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

Afaf CyNofa said...

nice blog....
dari segmen yg sm..jangan lupa singgah blog yer.http://abbeydawnz.blogspot.com..ffollow you :))))

SITI NAJWA said...

@Afaf CyNofa

Thanks :) Saya dah follow awak dah .

Miss Za said...

follower ke 74....jom follow saya..salam perkenalan yurk...huhu ^_^
http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yg sama,done follow..follow back ye :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Khairul Zamri said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

fatin.epi.syafirazakaria said...

http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

dr segmen yg sama.harap sudi bls kunjungan n follow :D

CIK i l y said...

hye ! hit me back ya #136

http://oh-sourly-ily.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

https://www.facebook.com/OHHcikily

Hazim Zamri said...

Assalamualaikum!!! Hash dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! Done follow you. Follow me back okay? ^_^ haha

http://mohamadhazimzamri.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Solehah Shamsuddin said...

Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Mizz Aiza said...

Assalamualaikum,
Salam kenal.. dari segmen yang sama.. done follow here.. follower ke-264.. jom follow balik..

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Ainur Athikah said...

Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama.

Dah follow awak,

Jom follow saya pulak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html