Segmen Inspirasi Blog Saya Oleh Siti Najwa

ASSALAMUALAIKUM 



Selamat datang semua ke Segmen pertama saya . Deboom *imagine ada fireworks . Hahah . Bismillahirrahmanirrahim ~ Alhamdulillah , niat nak buat segmen dah tercapai . Aku teringin sangat nak buat segmen bagai , lepas tengok orang lain buat segmen . Tapi idea tak ada lagi . Teringin jugak nak buat GA (Give Away) tapi kalau bab-bab hadiah neyy , aku tak berapa pandai ler nak pos express segala . So cukuplah untuk waktu terdekat ini aku menganjurkan my first segmen . Aku pun baru saja menjejakkan kaki dalam bidang penganjuran neyy , so aku harap-harap sangat adalah orang nak join . Desperately --" Haha. So , jom chek-it-out ! 

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog saya . As the penganjur bidan terjun , sokonglah saya .
  2. Buat satu entry bertajuk "Segmen Inspirasi Blog Saya Oleh Siti Najwa"
  3. Tempek banner dekat atas dalam entry korang . Baclink kepada entry segmen ini.
  4. Drop down link entry segment korang dalam comment dekat bawah. 
  5. Dalam entry , korang boleh merapu dengan menjawab beberapa persoalan iaitu apakah/siapakah yang menginspirasikan anda untuk menjadi seorang blogger . Atau design blog korang yang cecantik tue mesti ada inspirasi dari memana kan ?
  6. Jika korang penat nak mengarang sebuah esei pendek , memadailah dengan melengkapkan syarat 1 , 2 , 3 , 4 . Sahaja 
Senang kan ? As simple as that . Saya cuma nak tahu cerita korang itu sahaja :) SAYANG KORANG :D Nak tahu reward dia tak ? Haha . Reward dia tak adalah tempted sangat as ini my first segmen . Hewhew . But there they are :


*top 10 the most creative entry akan berada dalam my first bloglist for a month
*top 5 the most creative entry , hmm aku akan buat review tentang blog korang
*semua peserta , insyaAllah aku akan follow . Kalau tak ada aral melintang :) 

Segmen ini akan berjalan selama sebulan , InsyaAllah deadline ialah pada
5 April 2013 - 11:59 Malam  19 March 2013

Click sini untuk baca MY STORY 

Officially DITUTUP 


P/s : Kita hanya merancang tetapi Tuhan yang menentukan . InsyaAllah . Muchas Gracias .



17 comments:

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

SAYA JOINED. :) THANKS!!

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

ayu join ye

SITI NAJWA said...

@Meyra John

Thnaks sebab join :) You are the first . I really appreciate it :)

noorkhuzieen said...

saya join kak..

http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

follow sini..ke 76..jemput singgah ke blog Yumida

heirizalieyana said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

Iema Gurlz said...

akq join ye ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

Siti Farhahnis said...

Join this segmen. Penat nak mengarang esei. Hehe :P
http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

Cik Aida™ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cik Aida™ said...

akak follow sini #85
akak join tau ^^

http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

Nina Maslizza said...

join sini http://ninamaslizza.blogspot.ru/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

fatin farhanah said...

Akak join segmen Wawa :)

http://nurinafarhana.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

Fiqa Nsz said...

join :)
http://fiqansz.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

fazlinduddy said...

dah join contest nie. http://helterskelter95.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html


Anis Zainudin said...

akak join dik :D

http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

mimbar kata said...

saya pun ikut mecari inspirasi

http://mimbarkata.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

Husna Humairah said...

wuwuww T_____T belum rajin nak join. takpelah saya follow jelah awak k :) done follow, keseratus (100) :D