#3 SEGMEN FATIN FARHANAH MENCARI BLOGLIST MARCH.


ASSALAMUALAIKUM . Okay , ini segmen pertama dalam tahun 2013 ini . Okay , banggan sangat kann ? Kenapa aku ikut segmen ini ? Sebab , well dia punya syarat senang sangat nak ikut . Just: 

Follow blog itu *wish senang jea sebab just click 'follow' button . 
Then , buat entry tentang segmen ini , backlink kan banner . *yang menambahkan semangat sebab aku tak perlu susah payah cari idea tulis entry baru :)

Dan sebab ketiga : 
Yang ini reason ketiga dan ia reason yang tersangatlah jujur .
BOLEH NAIKKAN FOLLOWER :) ^^ Wink wink . Gedik kann ?

Disebabkan blog aku tak popular + tak cun + boring , follower aku cinonet saja --" Batak follower lah pulak . Tapi tujuan aku buat blog , ber-blogging bagai adalah nak kongsi penulisan aku , pendapat aku dan story aku dengan orang lain . Supaya orang boleh baca , ambil pandangan semua . Baru best ~ Tapi kalau follower cinonet saja , macam cakap sensorang depan cermin la pulak --" Hadoyaii :P

Okay then peace (Y) . Thanks kerana mewujudkan segmen ini . 

p/s : emmm . nothing to say ! xoxo

5 comments:

fatin farhanah said...

Thanks join:) Selamat bersegmen :D

Najwa said...

@fatin farhanah terima kasih

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

noorkhuzieen perli said...

Salam perkenalan dari segmen y sma.. done follow u..

Najwa said...

@Mia Liana

Kita dah follow dah :)