Comel ? Cute ? Dahsyat !!


assalamualaikum , well hello there ! kalau korang tengok tajuk entry dengan gambar kat atas korang rasa adaa kena - mengena ark ? Oukayy . What is cute >.< Aduhh , susah nak tafsur cute - miut punya thing nehh , sebab setiap orang pandang comel ituu lain2 lar .. akuu selalu gaduh dgan adekk akuu Prince Utopia ... pasal benda or senang cakap org2 yang comel .. banyak sungguh dia tunjuk dekatt akuu tntg #HotStuff# dekat facebook and akuu tak kenal ..

asyik gaduh saja kata 

Prince Utopia
"weyh , budakk nieh comel"

akuu 
"eeww , sikitt pon tak ... "

Prince Utopia
"sabar2 wahai empunya gambar .. kak akuu buta tuu "

tgokk la ? semuaa dia kata comel and cute !! tapi xpernah kata kak dia neh cute ! T___T akuu pun cute gakk .. wakakaka akuu tak kesah akuu comel ka takk , janji akuu ada cukup dua telinga , dua mata , dua lubang hidung , satu batang hidung , dua bibir dan satu mulut ! cukup lengkap pakej .. akuu cuma nak tnya korang .. adakah ini pentafsiran COMEL dekatt kepala korang ?

  • mata yang bulat dan besar .. xD
  • bibir yang mungil + merah delima
  • hidung yang mancung :> 
  • yang nehh paling pnting , kulit yang putih mcm kena clorox + gebu 
  • muka mesti bujur sirih , bukan bulat cam buah pear
  • dagu mesti "TAJAM" ?? 
  • suara manja ala - ala Liyana Jasmay or whoever 
  • pandai Posing gaya membunuh
Oukayy !! Are those comel untuk korang ?? Kalau akuu , memang akuu pndag semua tuu sebelum nak ckp someone tuu comel tahap GIGA .. hewhew .. tapii , nehh ciri2 comel akuu . see this 

  • akuu mesty kenai siapa dia , kira dia nehh mesty jadi kawan akuu . akuu tak boleh Puji someone yang akuu tak kenal .. daa ! 
  • sebb dia dah jadi kawan akuu , jadi akuu boleh la tau behaviour dia ! that`s the second 
  • Tudung ... ituu wajib bagi akuu ... kalau yang xpkay tudung pon ad akuu komen comel but yang pkay tdung ada kat Ranking paling top deebooomm .. 
  • Cara Dia Layan Aku .. itu paling comel bagi akuu 

Oukayy !! Kalau korang nak aku puji korang comell , ekutt lah ciri2 aku kat atas nehh . Oukayy .. chow dulu .. nak BlogWalking kejap .. :)



2 comments:

Bidadari Besi said...

Wah~ sahabat saya ni dah fanatik dengan benda comel ke? hi3.

miss-troublemaker said...

Bidadari Besi : ;) Kinda ...