SCHOOL CHANGES ME







Dah jawab salam yang diberi .. ? jawab tau ...
hari ini entry nie agak berkisar tentang review sepanjang akuu bersekolah 
sebab sekolah pon dah  nakk cuti jadi tak salah kalau aku nak buat review sepanjang 4 tahun akuu ada kat eshadd nie ..'
sebelum aku masuk SPM-zone dgan fasa adult ...
serius nightmare ja rasa nya .. but school did changes my life 
from gay and bleak to blissful and grateful ...
let me make a move OUKAYY !!

1. DAPAT BAAANNNYAKKK KAWAN

tengokk ! siap capital letters lagi ... berapa bnyak "a" akku tekann daa ..
but it is true .. without friends , life is a miserable ...


seee !! friends are like that . dekatt eshadd aku ada ramai kawan . start akuu form 1 sampai akuu form 4

1IR
2AZ
3AR
4IK

haha .. mcm - mcm kelas dah akuu masuk .. semua bnyak ragam dah ada kesah sendiri .
akuu takkan lupa semuanya lahh ..

Bdax comot ( NUR FARAH AINA )

Farah Fauzi ( FARRA IRSHA )



Nuha Nusaibah

Nur Afrina Zafeera

Ainie Maisarah


Hafizah Zuikafly ( cukup marah kalau eja nama silap .. hikhik )

Ammir Zulkifli

Ariff Aslam

Muhammad Amirul Syafiq Shamsani ( MASS )

Muaz Supian

Hazriq

Faris Izzat a.k.a. Kardon
(nakk sgt nmanya dtulis :-p)

.....semualah.....

akuu rindu korang semua .. kalau benar nanti akuu akan tinggalkan eshadd ( memang pon )
rindu itu pasti seyh ..

2 . CHORAL SPEAKING 

tengoklah muka - mua comey nieh 

haha .. yang nie bukan masa pertandingan . tapi nie masa buat PERSEMBAHAN ...
bestt !! =.=" 

OUKAYY !! FINE !
memang berterabur pon . buat malu ja kena ejek dgan budak lelaki .
macam pa gi .. but the interesting part is . wa gain experince from this . you know !
this outside-class lesson ..
kena hargai seyh .. nie nak meng"thankyou" tcer2 yang super comeyh nie 

PN. ZAINAB NORDIN
PN RASHIDAH SHAHIDAN
PN ZAITON MAHMUD
PN JAMILAH ABD KARIM

ha . thanks tcer2 ku semua . semoga bertemu lagi  nanti masa jadi fivers ..

nie serba sedikit pasal choral 
DAERAH : JOHAN . 
(jangan sangka kami takk menag oooo.. )
NEGERI : PENYERTAAN
( mana boleh lawan St. Xavier ) 

OUKAYY that`s it .

actually ada banyyakk lagi pengalaman yang super-duper-triper interesting
tapi tuu la .. akuu dah tak larat nak menaip seyh 
nanti - nanti akuu sambung ya ..

p/s : oh , its rainy ... 



2 comments:

namaku said...

eh, nama aku!nama aku!hak3

kawanawak said...

namaku : oit` gembira tak tentu pasal ekk ?? hak3 ..